De top 5 onafhankelijke vakantieparken met bubbelbad

De top 5 onafhankelijke vakantieparken met bubbelbad

Denk je bij een vakantiepark met bubbelbad vooral aan de huisjes van Center Parcs, Landal of Roompot? Dat kan kloppen, de meeste vakantieparken in Nederland zijn onderdeel van één van de grote ketens.

Wil je eens een keer wat anders? Dan zijn er ook een aantal onafhankelijke vakantieparken in Nederland, maar die hebben dan weer niet allemaal huisjes met bubbelbad.

Hieronder vind je alle onafhankelijke vakantieparken met bubbelbad, in Nederland. Voor welk vakantiepark kies jij?

Vakantiepark de Leistert, Limburg

Op vakantiepark de Leistert vind je niet alleen huisjes met bubbelbad, het is ook een camping en op het park vind je een groot zwembad, een indoor speeljungle, een overdekte plaza en uitstekende horeca.

Voor uitjes in de omgeving kun je terecht bij onder andere attractiepark Toverland en dierentuin GaiaZOO.

Huisjes met bubbelbad op de Leistert vind je door te kiezen voor de luxe, of luxe kindvriendelijke uitvoering. Je herkent de huisjes aan de toevoeging L of LK in de naam. Zoals bungalow type 5L voor 5 personen.

Een 5-persoons vakantiehuisje is ook het kleinste huisje dat je kunt boeken op dit vakantiepark. Wil je samen op vakantie, of met een kleiner gezin? Bekijk dan één van de andere vakantieparken.

Vakantiepark Hof van Salland, Overijssel

Wil je niet alleen genieten van een huisje met bubbelbad, maar overnachten in een luxe villa en dineren in een hoogwaardig restaurant? Dan is vakantiepark Hof van Salland in Overijssel jouw ultieme bubbelbad bestemming!

Het vakantiepark ligt midden in de natuur van Nationaal Park de Sallandse Heuvelrug en op het park vind je uitsluitend luxe vrijstaande villa’s. Op Hof van Salland vind je al accommodaties vanaf 2 personen, dus hier kun je terecht voor een romantisch weekend weg.

Wil je een huisje met hottub? Kies dan voor Villa Beukelaer, een 4-persoons huisje met privé hottub in de tuin en heerlijk groen uitzicht.

Voor een huisje met bubbelbad heb je bij Hof van Salland meer keuze, er zijn 12 huisjes met bubbelbad op het vakantiepark. Geschikt voor 2 tot wel 14 personen! Een groot deel van deze huisjes hebben niet alleen een bubbelbad, maar ook een sauna.

Vakantiepark Dierenbos, Noord-Brabant

Wil je niet alleen luxe genieten in een bubbelbad, maar ook vakantie vieren in de natuur en plezier maken tussen de dieren? Kies dan voor een huisje met bubbelbad op vakantiepark Dierenbos in Noord-Brabant!

Op vakantiepark Dierenbos vind je twee vakantiehuisjes met hottub voor geschikt voor 6 personen, waarvan één kindvriendelijk en een groepsboerderij voor 12 personen. Wacht dus niet te lang met boeken, want het aanbod is beperkt.

Op het vakantiepark vind je verder een overdekt zwembad, bowling, restaurants, je kunt er dieren verzorgen en in de directe omgeving vind je de bourgondische binnenstad van ‘s-Hertogenbosch.

Vakantiepark Mölke, Overijssel

Vakantiepark Mölke is ons favoriete onafhankelijke vakantiepark met bubbelbad, daarom is de foto boven dit artikel ook van een huisje op dit vakantiepark. het zijn niet alleen de luxe huisjes die het park favoriet maken, maar ook de focus op slow living.

In onze hectische wereld is het goed om er eens helemaal uit te gaan en te leven op een lager tempo, niets te moeten en heerlijk te genieten in jouw vakantiehuisje met hottub. Je kunt kiezen voor huisjes vanaf 2 tot 14 personen en hierbij heb je ook de keuze uit luxe lodges, of overnachten in een boerderij.

Vrijwel alle wellness accommodaties zijn huisjes met hottub en sauna. Dat betekent dus extra ontspannen, extra genieten en helemaal opgeladen weer terug naar huis.

Vakantiepark Tusken de Marren, Friesland

Wil je niet alleen genieten van water in je eigen bubbelbad, maar ook van een waterrijke omgeving, en watersporten? Ontdek dan de luxe wellness huisjes op vakantiepark Tusken de Marren in Friesland.

De verschillende huisjes op dit vakantiepark liggen niet alleen aan het water, sommigen zelfs met een eigen aanlegsteiger, maar zijn ook voorzien van Jacuzzi in de tuin een privé sauna en een sunshower in de badkamer.

Als kers op te taart krijg je er een indrukwekkend uitzicht over het Friesche platteland gratis bij!